maanantai 25. marraskuuta 2013

Joulumyyjäiset 23.11.13

Koululla  järjestettiin joulumyyjäiset lauantaina klo 11-13. Kaunis ilma sai ostajat hyvin liikkeelle ja myös Eteläiselle koululle, vaikka myyjäisiä oli useita pitkin Riihimäkeä.

Luokkatoimikunnat saivat varata pöydän etukäteen vanhempainyhdistykseltä, joka sitten järjesti ne Matinsaliin. Pöydille luokkien aktiiviset vanhemmat ja oppilaat olivat järjestelleet kaikenlaista myytävää: oli arpajaisia, leivonnaisia, kirpputoritavaraa, koruja, kortteja, koristeita yms. Myynillä luokat keräsivät varoja esim. luokkaretkeä varten. Musiikkiluokkien tuki ry vastasi ruokalassa olleen kahvilan toiminnasta.

Kun tulin paikalle, oli salissa iloinen ja tiivis tunnelma. Oli mukava nähdä, että melkein kaikilla luokilla oli salissa oma pöytä. Mielestäni tänä vuonna myyntipöytien tuotteet olivat erityisen hyvätasoisia. Siitäköhän johtui, että omaan kassiini päätyi joulkortteja, koruja ja erilaisia leivonnaisia.

Ennen myyjäisiä kuulin opettajilta, miten omatoimisesti huoltajat olivat toiminnan järjestäneet. On hienoa, että tapahtuma sai huoltajat toimimaan yhdessä oman oppilaan luokan eteen. Yhteistyön ylläpitäminen ja mahdollistaminen on yksi vanhempainyhdistyksen toiminnan tavoitteista.

Kiitos vanempainyhdistykselle, huoltajille, oppilaille ja opettajille mukavasta tapahtumasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti